>
23. - 28. JULI 2018 - HJØRRING - DANMARK
menu2018

Menu 2018

Sund kost til stærke spillere….
En hel uge med fodboldkampe kræver masser af energi, og den får du fra maden.

Dana Cup menuen for 2018 er klar, se her 

I år har vi justeret lidt! Salaterne er piftet op, og der bliver serveret brød og smør til alle måltider. 

Husk!
I spisehallen kan I til hvert måltid spise lige så meget I ønsker. Dvs. at I kan spise den første portion op og så hente igen, så længe I har lyst. Ingen skal gå sulten fra bordet! 

Alle deltagere med A-bånd spiser morgenmad på indkvarteringsstedet, mens frokost og aftensmad spises i FiberHallen eller HALLEN Park Vendia i Dana Cup centerområde.

A-bånd = Helpension: 3 måltider pr. dag fra aftensmad mandag til frokost lørdag.

Ekstra bespisning: Hold, der ankommer tidligt eller bliver en dag ekstra og har bestilt ekstra mad, får fortrinsvis maden serveret på stedet, hvor holdet bor. 

Ekstra bespisning kan, efter tilmelding, bestilles via klublogin.

Dana Cup kan også tilbyde speciel mad til spillere, trænere og ledere, som har allergi – læse mere her

Pin It
Mont2

Fortæl din historie - C.F Internacional Monterrey - Mexico - B16

Fortæl os kort historien om din klub/dit hold?

Internacional Monterrey CF har haft sin fodboldafdeling siden juli 2015, men selve klubben har eksisteret i 16 år. Klubben gør meget ud af personlige kostvaner og værdier for at opnå højt niveau i sport og personlige mål.

Er det din første gang på Dana Cup, hvis ikke, hvor mange gange har din klub deltaget før? Hvad er dine mål og forventninger til Dana Cup 2018?

Internacional Monterrey CF (Inter) har deltaget i mange internationale turneringer og har vundet adskillige mesterskaber i Mexico og USA. Men nu er vi klar til at deltage i og vinde en turnering i Europa.

Mont1

Mont3

Pin It
Welcome 20.04.2018

Nye tiltag og events i 2018

Kampe på flere end 60 helt fantastisk, græsgrønne baner i et af Nordeuropas flotteste anlæg. Kort afstand mellem anlæg og baner og så naturligvis med fodboldspillet i centrum. Det er Dana Cup - kendt for hver sommer at afvikle en ungdomsfodboldturnering, der kører på skinner.

Unge fodboldspillere på flere end 1000 hold fra 45 nationer kommer rejsende fra alle verdenshjørner for være med i det helt fantastiske spil – FODBOLD! På Dana Cup er tilbuddet en platform, hvor unge fodboldspillere henter erfaring, når de forener deres lidenskab til fodbold med respekt, sammenhold, lighed, venskab og meget mere.

I 2018 er Liverpool FC med igen. Trænerne fra den populære engelske topklub leverer et professionelt træningspas i verdensklasse. Her får spillere, trænere og ledere et enormt udbytte – noget der giver energi i dagligdagen hjemme i klubben. Mere information om Liverpools engagement er på vej. Følg med her, hvor der bl.a. bliver mulighed for, at dit hold kommer med til den helt specielle Liverpool-træning.

I 2018 bliver der hele to Center Courts. Det er succesen fra 2017, der følges op. Premieren på en Center Court på stor bane på His anlæg samlede enorm interesse i 2017, og nu lanceres, i samarbejde med New Balance, yderligere en Center Court. Denne gang er det til 7-mands fodbold. Den placeres på Fortuna Hjørrings centrale anlæg. Det er her, Liverpool FC afvikler træningsarrangement ligesom der ugen igennem spilles kampe på dette anlæg.

Dana Cup prioriterer i endnu højere grad livestreaming her i 2018. I de seneste år har der været livestreaming fra åbningen af turnering, fra enkelte kampe undervejs og fra finalekampene fredag og lørdag. I 2018 bliver der livestreaming fra de to Center Court-anlæg ugen igennem, ligesom der sendes uafbrudt fra kampene på 7-8 baner i det centrale Dana Cup-område. Det betyder, at der – Verden over – bliver mulighed for at komme med på sidelinjen, når det går løs. Man kan i øvrigt også opleve kampen forskudt, når man efter Dana Cup er hjemme igen.

Dana Cup satser igen i 2018 på, at der bliver mulighed for spændende oplevelser, når der er pause mellem kampene. Eventpladsen i Dana Cups centrum kommer til at summe af en VM-stemning med utallige nye aktiviteter.

Velkommen til Dana Cup 2018! - Tilmelding til Dana Cup 2018

Liverpool 20.04.2018 
Foto: Tom Penny, Robbie Fowler og Daniel Reece.

 

Pin It
vidar 11.04.2018

Fortæl din historie - FK Vidar - Norge - 13 hold

 

Fortæl os kort historien om din klub/dit hold?

FK Vidar er en traditionsrig klub for ungdommen. Vi leverer gode oplevelser og god træningskultur hver dag.

Er det din første gang på Dana Cup, hvis ikke, hvor mange gange har din klub deltaget før?

Vi er den eneste klub i verden som har deltaget i Dana Cup hvert eneste år siden det startede i 1982.

Hvad er dine mål og forventninger til Dana Cup 2018?

Vi havde en meget god sportslig turnering i 2017. Det vigtigste for os, er at opretholde det gode samlingspunkt som turneringen giver vores klub hver sommer.

"For alle ungdommer i FK Vidar er Dana cup årets høydepunkt. En fantastisk arena for god klubbfølelse. Vi gleder oss hvert eneste år". Gaute Meling - FK Vidar

FK Vidar Homepage og Facebook 

 

Pin It

Fortæl din historie - Chadwick International School Songdo - Sydkorea - B11

chadwick16.03.2018

 

Fortæl os kort historien om din klub/dit hold?

Chadwick International glæder sig til deres første eventyr til Europa denne sommer som kulminerer ved Dana Cup 2018. Vores hold med drenge født i 2007 har spillet sammen i tæt på 3 år nu. De har primært spillet i turneringen for internationale skoler i Korea og har også repræsenteret Chadwick skole så langt væk som i Singapore. Denne talentfulde gruppe af venner kommer fra mange dele af verden. På holdet har vi drenge fra Korea, Canada, Venezuela, Peru, Australien og USA. Da vores hold er så internationalt søgte vi en turnering som kan give kvalitet i hold, organisation, vejr, baner og international erfaring. Alle dette var nemt at finde i Hjørring ved Dana Cup 2018.

Er det din første gang på Dana Cup, hvis ikke, hvor mange gange har din klub deltaget før?

Da jeg selv har spillet ved Dana Cup, vidste jeg, at slutningen af juli i og omkring Hjørring ville være den perfekte tur for vores familie. Som 16 årig fik jeg oplevelsen at få en smag af europæisk fodbold i sommeren 1988, da jeg så Holland vinde EM, og jeg afsluttede turen ved Dana Cup. Selv som teenager blev jeg opmærksom på, hvor speciel en turnering Dana Cup er. Som børn fik vi oplevelsen at møde andre spillere fra hele verden, da vi boede på skole med mange andre hold. Mellem kampene var vi konstant sammen med andre spillere, og vi fik nye venner, og aktiviteterne for de ældre spillere om aftenen var fantastisk. Nu 30 år senere kan jeg ikke vente med at se vores unge lære nye mennesker, kulturer og skikke at kende, mens de udvider deres egen fodboldintelligens.    

Hvad er dine mål og forventninger til Dana Cup 2018?

Jeg bliver ved med at fortælle disse drenge, at de er de mest heldige drenge i verden ved at have støttende forældre og miljøer som giver denne type af muligheder, og jeg er sikker på, at når først de har oplevet Dana Cup, så vil de opfatte sig selv som meget meget lykkelige.

Vi ses i juli - Kely Jacobson - Chadwick International School Songdo

Pin It
 

Jürgen Klopp - Velkommen til Dana Cup Hjørring 2018

 

Dana Cup Hjørring og New Balance deler mange af de samme værdier og fremstår som et fælles brand. 

Vi er stolte af at være partner med New Balance - et brand som støtter nogle af verdens største klubber, landhold og fodboldspillere. I dette brand finder vi blandt ande Liverpool FC, Lille OSC, Celtic FC, FC Porto, Sevilla FC, Ireland, Athletic Bilbao og Fortuna Hjørring.

New Balance-ambassadør Jürgen Klopp byder velkommen til Dana Cup Hjørring – vi glæder os til uge 30 i juli, 2018. 

 

 

Pin It
intercups2

Fortæl din historie - Intercups - Mexico - B17, B16 og G16

Fortæl os kort historien om din klub/dit hold?

INTERCUPS MX blev dannet i 2012 med det formål at hjælpe tusindvis af mexicanske børn og unge mennesker som elsker fodbold. I dag har vi 15 fodboldakademier i Mexico og 5 i USA, hvor vi inviterer vores spillere til at deltage i turneringer rundt omkring i verden, Danmark, Spanien, Sverige, Finland, Frankrig, Tyskland, Kina, USA osv. På bare 6 år har vi vundet mere en 20 mesterskaber i forskellige kategorier, og mange af vores spillere spiller i første division på hold i Mexico.
 
Er det din første gang på Dana Cup, hvis ikke, hvor mange gange har din klub deltaget før?

Vi har deltaget i Dana Cup i 5 år med 15 hold og mere end 300 mexicanske spillere har fået denne fantastiske oplevelse. I 2014 vandt vi B12 finalen. Uden sammenligning et minde i klubbens historie som vi aldrig glemmer.
 
Hvad er dine mål og forventninger til Dana Cup 2018?

Vi drømmer om at vinde finalen igen, da vi har 3 meget dygtige hold. Vi er sikre på, at vi vil give god underholdning. VI HAR ET FANTASTISK PIGEHOLD MED, HVOR 2 AF SPILLERNE ER PÅ DET MEXICOS LANDSHOLD.
 
 
 
intercups5
 
intercups4

intercups3

intercups1
 
intercups
 
Pin It
1

Dana Cup Hjørring 23-28 juli 2018

Unge fodboldspillere fra hele verden forenes for at spille smukt fodbold. Er I klar til at teste jeres færdigheder mod hold fra alle verdenshjørner? Er I klar til at få venskaber på kryds af grænserne, venner I vil huske i fremtiden? Dana Cup er svaret, både for jeres fodboldmæssige udvikling og jeres sociale engagement.

Tilmeldinger strømmer ind for 2018 fra hele verden – Afrika, Asien, Australien, Europa, Nordamerika og Sydamerika.

Kom og deltag i vores fantastiske turnering i juli – stedet hvor verdens ungdom mødes.

Dana Cup eBrochure / Hoteller osv. / Dana Cup Promotion Video

For at få vores turneringspriser skal du blot sende en hurtig e-mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Sidste frist for tilmelding er den 1. maj 2018 - online tilmelding her

Vi glæder os til at tage i mod dig og din klub i Hjørring i sommeren 2018. 

Pin It
nbvideo1

FEARLESSLY INDEPENDENT SINCE 1906

GLOBAL BRAND PLATFORM SOM FORTÆLLER HISTORIEN OG UDFORDRER NUTIDEN OG SAMFUNDETS STATUS QUO. 

BOSTON – 7. Februar 2018. Det globale sportsbrand, New Balance, lancerer Fearlessly Independent since 1906 – en ny inspirerende global brand platform, der afspejler brandets arv og historie med de ikke-konventionelle værdier. Platformen indeholder en ny visuel identitet med særskilt typografi, der sikrer synlighed gennem den integrerede Declare Your Independence marketing kampagne.

”Hos New Balance er vi overbevidste om, at vores markedsføring må afspejle vores Brand DNA gennem et autentist indhold der inspirerer til individualitet og selvtillid. Som privatejet virksomhed har New Balance altid arbejdet mod målrettede valg om at opretholde en del af vores håndarbejde, der både viser mod og uafhængighed, siger Chris Davis, Vice President, Global Marketing. I alt hvad vi gør, er vores mål at lede med karakter, skabe produkter med den bedste kvalitet og innovation der bidrager til et bedre samfund.”

Declare Your Indepence lanceres den 7. Februar og viser vores brands unikke karakter gennem vores arbejde med ambassadører. Velkendte profiler som Francisco Lindor, Rose Lavelle, Paul Rabil, Jürgen Klopp, Brenda Martinez og PJ Ladd tydeliggører hvordan de definerer selvstændighed. Via newbalance.dk, YouTube og vores sociale medier findes film som fremhæver hvordan disse personligheder har trodset konventionerne gennem deres eroberende stil, beslutsomhed og uovertruffen personlighed. 

”Dagens samfund defineres ofte af konventionelle handlinger. Vi tror at forbrugerne leder efter autentiske, ægte brands som trodser disse konventioner”, siger Davis. ”Vil vil definere og fejre individualiteten gennem uafhængige personer som er med til at forandre spillet. Vores mål er at inspirere forbrugerne verden over, til at frigøre den bedste version af dem selv”, siger Davis. 

Kampagnen forstærkes via globale medier som Bleacher Report, Refinery29, Uninterrupted og Vice blandt andre. Disse medier leverer små dokumentarfilm, overbevisende artikler og sociale videoer omkring New Balance atleterne Francisco Lindor, Temba Bevuma, Brenda Martinez og Paul Rabil. Inspirerende historier der fokuserer på hvordan disse verdensklasse atleter har overvundet udfordringer og trodset standarder for at komme videre i deres udvikling. 

Kampagnens sociale elementer belyser karakteren hos New Balance-atleterne og inspirerer forbrugerne til at tænke over hvordan de vil erklære deres uafhængighed, stå op imod udfordringerne og skille sig ud fra mængden med hjælp af hashtagget #FearlesslyIndependent. 

Det globale markedsføringsbureau VML har skabt den nye brand platform og visuelle identitetsmanual. Ace Content of NYC skabte ”Declare yourself”-kampagnen. 

For mere information om kampagnen, besøg www.newbalance.se/FearlesslyIndependent eller følg brandet på Instagram og Facebook @newbalance og @newbalancedanmark og deltag i samtalen via #FearlesslyIndependent. 

About Ace 

Based in New York City and Los Angeles, ACE Content is an Emmy-award winning integrated entertainment company that develops, produces and distributes premium brand and original content for television, film, experiential, publishing, digital and social media.  For more information please visit www.acecontent.com.

About VML

VML is a lead marketing agency that transforms brands through a connected consumer experience. VML's clients include Bridgestone, Colgate-Palmolive, Electrolux/Frigidaire, Ford, the Kellogg Company, Kimberly-Clark, New Balance, PepsiCo, Sprint and Wendy's. Founded in 1992 and headquartered in Kansas City, Missouri, VML joined the world's largest communications services group, WPP, in 2001. VML has more than 3,000 employees with principal offices in 33 locations across six continents.

About New Balance

New Balance, headquartered in Boston, MA has the following mission: Demonstrating responsible leadership, we build global brands that athletes are proud to wear, associates are proud to create and communities are proud to host. Manufactured in the U.S. for over 75 years and representing a limited portion of our U.S. sales, New Balance Made U.S. is a premium collection that contains a domestic value of 70% or greater. New Balance owns five factories in New England and one in Flimby, U.K. New Balance employs more than 7,000 associates around the globe, and in 2016 reported worldwide sales of $3.8 billion. To learn more about New Balance, please visit www.newbalance.com and for the latest press information please visit http://newbalance.newsmarket.com

Declare Your Independence Campaign Background: 

Declare Your Style – Cleveland shortstop Francisco Lindor arrived in American at age 12 from Puerto Rico unable to speak English. Now a confident and charismatic All Star, Lindor’s never forgotten his Puerto Rican roots and remains true to his strength of character and unique sense of style — something he brings to everything he does.  

Declare Your Drive –Paul Rabil is considered by some to be the #1 lacrosse player in the world. Deeply passionate about growing his sport, he is involved in the business of lacrosse as much as playing it; constantly growing it and doing everything he can both on and off the field to drive its future. 

Declare Your Future – Dedicating herself to learning every aspect of the game, American soccer player Rose Lavelle made education of equal importance in her training.  Instead of dropping out of college to go pro, Lavelle kept her academics on par with her sport and conquered both. 

Declare Your Character – Jurgen Klopp has always had soccer in his blood. After spending 15 years as a professional player, he found his true calling in inspiring others to greatness as the manager of one of the world’s most storied football clubs, Liverpool FC. 

Declare Your Path – Middle-distance world medalist runner Brenda Martinez grew up with humble means in a California community.  Her passion started through a running club despite only having cut-off jeans and shoes too big for her feet.  Martinez hosts running camps for young girls to give them the chances she didn’t have growing up. 

Declare Your Victory - PJ Ladd has been innovating in the world of skateboarding since he was 8 and growing up in Boston.  Despite long months of unfriendly skate weather, Ladd continued to practice under adverse conditions, using the inside of his father’s auto body garage for refuge. 

Declare Your Craft - The film features a New Balance worker stitching an athletic shoe at the company’s Lawrence, MA factory as a nod to the brand’s long-standing commitment to maintaining a portion of its manufacturing in the United States.

*The anthem video’s soundtrack is by Los Angeles-based NVDES, a multi-genre art music project by Josh Ocean that creates songs through freeform creative jam sessions that allows each song to have its own unique elements.  

###

 

Pin It
4

Fortæl din historie - Denali Futbol - USA - B16


Fortæl os kort historien om din klub/dit hold?

Er det din første gang på Dana Cup, hvis ikke, hvor mange gange har din klub deltaget før?

Hvad er dine mål og forventninger til Dana Cup 2018?

Denali Fútbal er en førende turneringsklub i Lower Westhester, NY USA. Vores rejse startede i efteråret 2015, hvor en gruppe drenge lavede et uafhængigt hold for at deltage i en vinter fodboldsturnering. Med hårdt arbejde og pligtopfyldenhed var holdet i stand til at overvinde mange udfordringer og forbedre deres spil og opnå positive resultater. Året efter deltog holdet i større turneringer i nabostaterne. Sidste år vandt drengeholdet U15 gruppe 40 i Gothia Cup. I år rejser Denali Fútbal til Danmark for at deltage i en af verdens største fodboldsturneringer – Dana Cup.  

Når du møder vores hold, undrer du dig sikkert over, hvordan vi kan spille sammen? Vores gruppe har forskellig kultur og etnisk bagrund. Vi taler et dusin sprog og dialekter. Selvom vi tilhører forskellige befolkningsgrupper, er vores fælles passion og kærlighed til det smukke spil, det der har bragt os sammen. Man kan sige, at vores hold er en fejring af mangfoldighed, hver gang vi spiller. Vi er Denali Fútbal. 

Holdets motto er ”hvor der er vilje, er der vej”. De fleste ungdoms fodboldklubber i vores område har ikke stor interesse i at deltage i internationale fodboldturneringer udenfor USA. Med ”betal for at spille” modellen sammen med kompleksiteten i ungdomsfodbold i USA, er der mange talentfulde spillere som aldrig får en chance for at opleve de bedste internationale fodboldturneringer. Vi begyndte at spørge os selv, hvordan kan vi gøre en forskel? Denne situation fødte Dental Fútbal hvis primære formål er, at supplere passionerede og talentfulde spillere med en platform som går ud over den oplevelse som bliver tilbudt af lokale klubber. Med Denali Fútbol har spillere nu chancen for at forfølge deres drømme i adskillige internationale fodboldsbegivenheder – enhver ung fodboldspillers drøm. 

Det er første gang vi spiller ved Dana Cup. Vi er beærede og taknemmelige for at kunne repræsentere USA i drengenes U16 klasse dette år. Vi er meget spændte på at møde verden i Danmark, hvilket falder sammen med verdens fejring af FIFA World Cup! Vi er Denali Fúbal.  

Vores hold ser frem til at spille fremragende fodboldkampe. Vi elsker at møde andre unge fodboldspillere fra hele verden og lære fra deres historier mens vi deler vores. Vi tror på, at erfaringen som vi opnår ved Dana Cup vil hjælpe vores hold i at opbygge stærkere karakter både på og udenfor banen. Vores mål er ikke bare at deltage, men også at inspirere hver eneste ung fodboldspiller og fodboldholdhold i vores område med vores rejse. Vi er Danali Fütbol.

Vi er på de sociale medier, så følg os eller synes godt om vores sider. Tak!

Website: www.denalifc.org 

Facebook: DenaliFutbol

Twitter: @DenaliFutbol

Instagram: @DenaliFutbol

2

5

7 

Pin It
dubai thocks

Bæredygtig Dana Cup-scoring

 

Indsatsen med FNs ”Global Goals”-projekt bærer indisk frugt i Dubai

Dana Cup er for alvor med til at sætte gang i ligeretsbestræbelserne. Ved Dana Cup 2017 erklærede vores store, internationale ungdomsfodboldturnering sig som deltager og samarbejdspartner i et kæmpeprojekt, der skal bidrage til at opfylde FNs mål for bæredygtig udvikling, og her er det altså, at Dana Cup specielt, via sit fodboldengagement, satse på Mål 5: GENDER EQUALITY – ligeret kønnene imellem.

- En af vore deltagere i 2017, indiske Amma FC og holdets leder Thocks Bikram blev så inspireret, af oplevelserne på Dana Cup, at de gik i gang med at organisere en stor fodboldturnering for skoleelever i Dubai i De Forenede Arabiske Emirater, fortæller Alison Leigh Forman fra Dana Cup.

- Turneringen - Ambassadors Cup – er organiseret i et samarbejde mellem den indiske ambassadør i Dubai, den indiske mission i Emiraterne og Bikrams firma, Soccer Foundation.

320 piger i alderen 14-17 år deltog i turneringen, der i alt omfattede 32 skolehold. Der blev udfoldet livsbekræftende fodbold, samtidig med, at ligestillingen ad den vej blev promoveret.

Vindere fra turneringen i Dubai skal deltage i Dana Cup 2018 til sommer.

Vi er stolte over, at Dana Cup ad den vej har været med til at starte et projekt, der betyder noget for både fodbold og ligestilling, og nu glæder vi os til at se de indiske piger + to eller tre hold. når de kommer til Dana Cup, slutter Alison Leigh Forman.

Foruden Dana Cup står bl.a. Eir Soccer, Global Goals World Cup med flere sammen om at bruge deres indflydelse og deres positive omdømme til at bidrage til opfyldelsen af FNs mål for bæredygtig udvikling. 

De engagerede organisationer synliggør fodbold- og sportsorganisationernes store potentiale som drivkraft for udvikling, og til at inspirere andre til at deltage og påtage sig et ansvar for at skabe bevægelse imod bæredygtig udvikling. 

Gennem projektet vil tusindvis af unge spillere, deres forældre og deres lokalsamfund bliver introduceret til Verdensmålene og de underliggende værdier bag FNs Agenda 2030.

Global Goals Impact Games og Global Goals Dana Cup 2017 - Amma FC - Video 1 og Video 2

dubai thocks1

dubai thocks2

dubai thocks3

dubai thocks4 

Pin It
pigerfratogt

Trinidad-piger drømmer om Fortuna

Dana Cup arbejder hele tiden på at gøre turneringen endnu mere international. Det betyder bl.a., at der er besøg rundt om i Verden. Senest har Dana Cups direktør Jette Andersen og Alison Leigh Forman fra Marketing været i Caribien, for at give turneringen et yderligere eksotisk præg. 

Interessen for Dana Cup er stor, og samtidig viser der sig interesse for Dana Cups moderklub Fortuna.

To langlemmede fodboldspillere fra Trinidad & Tobago drømmer om at løfte karrieren i Fortuna Hjørring. De to 26-årige piger, Kamika Forbes (midtbane og forsvar) og Rhea Belgrave (centralt forsvar) opsøgte Jette Andersen og Alison Leigh Forman fra Dana Cups marketing, i Trinidad & Tobago i forbindelse med de nord-og mellemamerikanske CONCACAF-mesterskaber for U20 kvindelandshold

Begge piger er netop vendt hjem til Trinidad & Tobago fra college-ophold i USA, hvor de har haft fodbold, som ”hovedfag”, og nu føler de, at vejen frem går om ad europæisk fodbold - allerhelst via Fortuna i Hjørring.

Den tekniske chef i Trinidad & Tobagos nationale fodboldforbund, Anton Corneal, svømmer over med anerkendelse af de to kvinder. Lever de op til blot en lille del heraf, har de noget at komme efter i Fortuna.

- Vi har ikke set Kamika og Rhea på banen, men udelukkende hørt om deres bedrifter.

Jeg kan godt forestille mig, at de får mulighed for at komme og træne hos os. Men vi skal passe på ikke at stille noget urealistisk i udsigt. Vi må ikke skuffe dem.

Nu taler vi videre med Kamika og Rhea og Anton Corneal, som ønsker, at hans piger prøver kræfter med dansk fodbold.

I Fortuna og på det nye Dana Cup Academy, skulle der være tilstrækkelig rummelighed til at tage i mod de caribiske piger og give dem en chance. 

Så øjner både Fortuna og Dana Cup i øvrigt en mulighed for et mere fast samarbejde med Trinidad & Tobago – ja måske endda med en større del af Caribien.

 

Pin It
Aftale Trinidad
Foto: Så er det en aftale! Teknisk chef Anton Corneal er klar til at føre Dana Cup frem i Caribien. Jette Andersen og Alison Leigh Forman har store forventninger til dette samarbejde.

Dana Cup allierer sig med Caribien

Det ser ud til, at Dana Cup kommer til at score i Caribien. På et møde på Ato Boldon Stadium i Trinidad/Tobago - 30 km uden for Port of Spain - har direktør Jette Andersen og Alison Leigh Forman fra marketing lavet aftale om, at Trinidad/Tobagos fodboldforbund markedsfører Dana Cup – ikke alene i Trinidad/Tobago, men også i det øvrige caribiske nationer, som man er i daglig forbindelse med.

- Vi fik en meget fin modtagelse hos fodboldforbundets tekniske leder, Anton Corneal, der har ansvaret for nationens sportslige udvikling. Han er meget interesseret i selv at sende hold fra Trinidad/Tobago til Dana Cup, og han har en forvisning om, at flere andre caribiske nationer også vil være interesseret, fortæller Dana Cups direktør, Jette Andersen.

- Hold fra Caribien er yderst interessante på Dana Cup. Det er sådanne hold, europæiske nationer er vilde med at møde, sige Alison Leigh Forman.

- Vi har jo en del sydamerikanske hold, bl.a. fra Brasilien, som leverer Samba-fodbold. Det vil være fantastisk hvis vi kan tilføje flere hold, der kan lave opvisning med caribisk calypso-fodbold.

Foruden deltagelse i Dana Cup er Anton Corneal også åben for at undersøge muligheden for et nærmere helårligt samarbejde på eliteplan mellem Trinidad/Tobago og Fortuna Hjørring.

Tribunsnak

Foto: Det blev også til en fodboldengageret snak på tribunen på Ato Boldon Stadium i Port of Spain

 

Pin It
konvent1

Dana Cup I første række i USA


Dana Cup er helt fremme i første række når 6.300 amerikanske fodboldtrænere går rundt i den enorme udstilling med fodboldudstyr, -rejser og -oplevelser i Philadelphia på den amerikanske østkyst.

Med over 300 udstillere er der alt hvad et fodboldøje kan begære.

Og Dana Cup er med blandt de 6.300 fodboldtrænere og omkring 11.000 besøgende på United Soccer Coaches Convention 2018 Philadelphia.

Dana Cups bod har stort besøg. Der fornemmes en stigende interesse for at amerikansk fodboldungdom rejser til turnering i det forjættede europæiske fodboldland og meget gerne til Dana Cup i Hjørring.

Konventet i Philadelphia, der øger interessen for at deltage i Dana Cup startede den 17. og slutter den 20. januar, og så skal Dana Cup gerne havde en del i ordrerbogen.

philly

Pin It

RSS Feed

SponsorBar