>
24. - 29. JULI 2017 - HJØRRING - DANMARK

unicef top2

Dana Cup Hjørring og UNICEF –"Reaching Goals Together"

 
 
Facts om Dana Cup:

* Mere end 1.100 hold fra 45 lande - Siden 1982 har 112 nationer og flere end 600.000 deltaget!

* Danmarks største sportsbegivenhed.

* Verdens tredje største ungdomsfodboldturnering.

* Verdens mest internationale ungdomsturnering med 90% udenlandske hold.

Dana Cup har hver sommer mere end 30.000 deltagere, ledere, trænere og tilhængere fra hele verden. Det er unge fodboldspillere i alderen mellem 10 og 19 år, der dyrker og konkurrerer i det mest vidunderlige spil - fodbold.

UNICEF's overbevisning er, at alle børn har ret til at overleve, trives og udnytte deres potentiale - til gavn for en bedre verden. Her på Dana Cup deler vi den overbevisning og tilbyder de unge fra hele verden sådanne muligheder gennem fodbold og ugens mange andre Dana Cup-aktiviteter.

Vi står sammen om at øge bevidstheden om det fantastiske arbejder, der verden over udføres af UNICEF.

Sammen med udvalgte sponsorer gennemføres forskellige initiativer, der er plads til at rejse midler til at støtte organisationens mission.

Arrangementer og aktiviteter bliver listet her i den nærmeste fremtid.

Ethvert barn tæller

UNICEF er verdens største humanitære organisation for børn og arbejder globalt for ethvert barns rettigheder. Børns rettigheder begynder med retten til sikkerhed og husly, god ernæring, beskyttelse mod katastrofer og konflikter og i det hele taget at sikre en livscyklus med sikre fødsler, rent vand og sanitet, sundhed og uddannelse.

UNICEF har i næsten 70 år arbejdet for at forbedre livet for børn og deres familier. Arbejde med og for børn gennem ungdomsårene og ind i voksenalderen kræver en global tilstedeværelse, hvis mål er at skabe resultater og overvåge virkningerne. UNICEF udfører lobbyisme og danner partnerskab med ledere, tænkere og politikere, for at hjælpe alle børn – ikke mindst de dårligst stillede - til at realisere deres rettigheder.

Læs mere her

WHY UNICEF?

SponsorBar