>
23. - 28. JULI 2018 - HJØRRING - DANMARK

event top

Vi bestræber os på hele tiden at udvikle Dana Cup Hjørring, så alle får en positiv oplevelse på og udenfor banen. Eventområdet skal medvirke til oplevelser udenfor banen.

På eventpladsen er der også et rigt udvalg af salgsboder, hvor der helt sikkert er mad og inspiration til alle besøgende. De, der ønsker ekstra meget fart møder udfordringen i tivoli og diskotek-området.

Det hele skal dog ikke blot være aktiviteter, salg, konkurrencer og fuld fart frem! Derfor er der telte og øer i området, hvor det er muligt at tage en slapper eller spise sin mad i ro og fred.

Kort og godt så skal eventområdet sikre, at alle får en super oplevelse. Eventområdet er placeret i Dana Cup-centret tæt ved haller og vandhus. 

Kig ind – vi glæder os til at se dig!

Klik her for at gå til YouTube - Dana Cup Eventområde

 

Eventområde 

Åbningstider mandag til fredag kl. 10.00 - 20.00

 
SportMaster Logo RGB Payoff 1

SPORTMASTER

1200 m2 salgstelt med sportsartikler og New Balance shop installation. Kæmpe udvalg i alle mærker.


 
New Balance

New Balance

Alt fra tests af nye fodboldstøvler, 2-3 Liverpool FC coaches samt meget mere. I SPORTMASTER teltet præsenterer vi nye lækre New Balance varer inden for Fodbold, Løb, Fitness og Lifestyle samt masser af konkurrencer og give-aways.


 
PES 2018

PES 2018

Det definitive fodboldspil, PES 2018, indeholder de største forbedringer i serien nogensinde og Usain Bolt, den hurtigste mand I verden. Where Legends Are Made. Kom og prøv det I PES-området. 


 
Selectweb
Select

Se hele det store udvalg fra Select i SPORTMASTER teltet.
faxekondi web

Faxe Kondi

Foruden en alkoholfribar i PES 2018 teltet og diskoteks teltet, så medbringer Faxe Kondi et væld af aktiviteter. Heri blandt, store Faxe Kondi dåser og bordfodboldborde for bare at nævne et udpluk, samt en Beachbane.


 
QP LOGO PDF

Quickplay

Prøv Quickplays reboundere, som er perfekte til selvtræning. 2 fodtennisbaner og andre aktiviteter. Her har du mulighed for at teste din fodboldtekniske kunnen.


 
DuesSportsrejser

Dues Sportsreiser

Dana Cups officielle norske partner. Aktiviteter står på Facebook eller Instagram. #HeiaDanaCup Besøg os i event området – vi uddeler drikkedunke til vores kunder.


 
faarup

Fårup Sommerland

Diverse aktiviteter og arrangerer ture til og fra forlystelsesparken. Find os ved Informationen.


 
goalstation 1

GOAL STATION

Kom og deltag i konkurrencer og træningsøvelser på Dana Cups helt egen GOAL STATION og lær unikke trænings øvelser.

eir150 
Global Goals
 
In September 2015, 193 world leaders agreed to 17 Global Goals for Sustainable Development. If these Goals are completed, it would mean an end to extreme poverty, inequality and climate change by 2030. Our governments have a plan to save our planet...it’s our job to make sure they stick to it. The Global Goals are only going to work if we fight for them and you can’t fight for your rights if you don’t know what they are. We believe the Goals are only going to be completed if we can make them famous.
TeamPhoto

Team Photo

Holdfotografering, alle hold får gratis udleveret et stort holdbillede i farver 20 x 30 cm. Holdene får tildelt en tid til fotografering i forbindelse med check-in. Hvis tiden af en eller anden årsag ikke kan overholdes, bedes holdet straks kontakte fotografen foran Vandhuset - Park Vendia for at få en anden tid.


 
NTPlogo1

Nordisk Tivolipark

I Dana Cups tivoli mødes ungdommen, når der er en pause i fodboldspillet og om aftenen, når man skal hygge sig. Et væld af moderne forlystelser åbner mulighed for festlige udfoldelser, og der er en herlig atmosfære, som er befordrende for det sociale samvær. 5 top aktiviteter.


 
danacup logo black 160x160 

Diskotek

Beach tema kæmpe koncert. Gigantisk fest med 2.000 glade unge mennesker. Konkurrencer med "landskampe" og overraskelser, hver aften. Alkoholfri.


 

 

 Bazargade

Åbningstider mandag til fredag kl. 10.00 - 22.00

Bones

Bones

Restaurant - Get a taste of the Old America.
MENY

Meny

Kommer og stiller en kæmpe bod op med frisk frugt, og andre lækkrier til hver dag.


 

 benandjerrys

Ben & Jerry's

Salgsvogn med Ben & Jerry's Icecream.


 

NORD logo

NORD - urban gourmet food

NORD er økologisk fastfood i nye klæder. Vi gør det nemt at vælge ordentlig mad og frigiver tid til at stoppe op i en travl hverdag. Vi tilbyder sportfolk et sundere alternativ.


 

Coffee House Skive Festival 2014

Coffee House
 
Coffee House - 3 salgsboder hvor 2 af boderne sælger forskellige slags kaffe og en bod som sælger sandwich.
fitandfreshlogo
Fit & Fresh Body
 
Salg af energidrik og energibarer.
mobilrep
 
iBrokeit 
 
Er for dig som har været uheldig med din iPhone, og gerne vil have den lavet hurtigt og til en overkommelig pris. 

bodypaint 

Tattoo José

Henna tattoo og solbriller.


 

 danacup logo black 160x160

Diverse

Pumu - salg af diverse elektronik dele.

Kasper Kjær Pizza, Erdin Kebah, Churrios vaffel, KK Burger.


 

 
Pin It
SponsorBar