>
24. - 29. JULI 2017 - HJØRRING - DANMARK

event top

Vi bestræber os på hele tiden at udvikle Dana Cup Hjørring, så alle får en positiv oplevelse på og udenfor banen. Eventområdet skal medvirke til oplevelser udenfor banen.

På eventpladsen er der også et rigt udvalg af salgsboder, hvor der helt sikkert er mad og inspiration til alle besøgende. De, der ønsker ekstra meget fart møder udfordringen i tivoli og diskotek-området.

Det hele skal dog ikke blot være aktiviteter, salg, konkurrencer og fuld fart frem! Derfor er der telte og øer i området, hvor det er muligt at tage en slapper eller spise sin mad i ro og fred.

Kort og godt så skal eventområdet sikre, at alle får en super oplevelse. Eventområdet er placeret i Dana Cup-centret tæt ved haller og vandhus. 

Kig ind – vi glæder os til at se dig!

 Bazargade

Åbningstider mandag til fredag kl. 10.00 - 22.00

SportMaster Logo RGB Payoff 1

SPORTMASTER

1200 m2 salgstelt med sportsartikler og Adidas shop installation. SPORTMASTER donerer et beløb fra deres salg under Dana Cup ugen til UNICEF. 


 

 


 

SportMaster Logo RGB Payoff 1  SPORTMASTER Outlet

150 m2 outlet telt ved siden af HALLEN Park Vendia.


 

Bones

Bones

Restaurant - Get a taste of the Old America.
kvickly web

Kvickly

200 m2 telt med frugt, slik, bager, drikkelse, kaffe, juice, salater osv.


 

 benandjerrys

Ben & Jerry's

Ben & Jerry's Icecream - overskuddet gå til UNICEF.


 

frisko tcm1354-408758 

Frisko

Frisko Cornetto Icecream - overskuddet gå til UNICEF.


 

telenor

Telenor

Opladnings område og konkurrencer.


 

bodypaint 

Tattoo José

Henna tattoo og solbriller.


 

 danacup logo black 160x160

Diverse

Byenspølservogne, Kasper Kjær Pizza, Erdin Durumruller, Herning Tivoli Park Vaffel og Coffee House.


 

Eventområde 

Åbningstider mandag til fredag kl. 10.00 - 22.00

adidas

Adidas

adidas Experience Arena med mulighed for at prøve de nyeste Ace, X og Messi støvler, saksespark foto med real-life foto af sparket du kan dele på e-mail eller SMS og på social medier. Prøv også Football-maskinen og "The Cage" hvor du spiller "1 mod 1" om at score flest mål indenfor 2 minutter!


 

faxekondi web
Faxe Kondi
 
Fun zone med 2 panabaner, ny sjov panabane med rebound net i siderne, 2 Faxe Kondi dåser - ram hullet i dåsen, 2 Faxe Kondi fodboldbord og diverse aktiviteter med konkurrencer. Mountain Dews sampling crew kommer på besøg.
ea event

EA Sports

Har et gaming og relax telt, hvor du kan spille FIFA fodbold på vores 16 konsoller. Her er der mulighed for at spille individuelt, spille i hold og vinde dagens konkurrence.


 

cv event

FootballCV Academy

Vi følger op på sidste år succes med FootballCV Academy. Her kan du høre om det spændende fodboldakademi i England.


 

quickplayweb

Quickplay

Prøv Quickplays reboundere, som er perfekte til selvtræning. 2 fodtennisbaner og andre aktiviteter. Her har du mulighed for at teste din fodboldtekniske kunnen.


 

Jydsk-emblem-small

Jydsk Emblem

Pokal- og vinder fotografering.


 

DuesSportsrejser

Dues Sportsreiser

Dana Cups officielle norske partner. Aktiviteter står på Facebook eller Instagram. #HeiaDanaCup Besøg os i event området – vi uddeler drikkedunke til vores kunder.

TeamPhoto

Team Photo

Holdfotografering, alle hold får gratis udleveret et stort holdbillede i farver 20 x 30 cm. Holdene får tildelt en tid til fotografering i forbindelse med check-in. Hvis tiden af en eller anden årsag ikke kan overholdes, bedes holdet straks kontakte fotografen bagved Vandhuset - Park Vendia for at få en anden tid.


 

 

travelsence web

Travel Sense

Dana Cup's officiele rejsepartner bla. ekspert i fodboldrejser i hele Europa.


 

NTPlogo1

Nordisk Tivolipark

I Dana Cups tivoli mødes ungdommen, når der er en pause i fodboldspillet og om aftenen, når man skal hygge sig. Et væld af moderne forlystelser åbner mulighed for festlige udfoldelser, og der er en herlig atmosfære, som er befordrende for det sociale samvær. 5 top aktiviteter.


 

danacup logo black 160x160 

Diskotek

Beach tema kæmpe koncert. Gigantisk fest med 2.000 glade unge mennesker. Konkurrencer med "landskampe" og overraskelser, hver aften. Alkoholfri.


 

unicef logo blue

UNICEF

UNICEF er til stede i Dana Cup-ugen, hvor der etableres en række aktiviteter, som gør opmærksom på UNICEFs arbejde, og der foretages indsamlinger, som skaffer penge til dette arbejde. Dana Cups sponsorer og partnere bakker op om UNICEF-arrangementet. Der orienteres om disse specielle aktiviteter på UNICEFs hjemmeside og via Dana Cups App.


 

 faarup

Fårup Sommerland

Diverse aktiviteter og flyver med banner over Dana Cup.


 

erlingChristensen Erling Christensen og Skallerup Seaside Resort - Familie lounge 

Familie lounge med havemøbler, salg af specialiteter – chokolade, kolde drikke, dametøj, dansk design til boligen. Kig ind og gør en god handel. 20% rabat på ferieophold i Skallerup Seaside Resort fra november til januar. Ansigtsmaling til børn, hånd- og fodmassage og konkurrencer. Mandag og tirsdag fra kl. 10 ansigtsmaling. Fra 10 til 13 hånd- og fodmassage og 17 til 18 smagning af specialiteter. Onsdag, torsdag og fredag fra kl. 10 ansigtsmaling. Fra 17 til 18 smagning af specialiteter.


logo skallerup Skallerup Seaside Resort og Erling Christensen - Familie lounge 

Familie lounge med havemøbler, salg af specialiteter – chokolade, kolde drikke, dametøj, dansk design til boligen. Kig ind og gør en god handel. 20% rabat på ferieophold i Skallerup Seaside Resort fra november til januar. Ansigtsmaling til børn, hånd- og fodmassage og konkurrencer. Mandag og tirsdag fra kl. 10 ansigtsmaling. Fra 10 til 13 hånd- og fodmassage og 17 til 18 smagning af specialiteter. Onsdag, torsdag og fredag fra kl. 10 ansigtsmaling. Fra 17 til 18 smagning af specialiteter.

 
Tonsser web
Tonsser
 
Kom forbi til en fodboldsnak i Tonsser studiet samtidig med at du skaber din egen fodboldprofil på appen, hvor du sammen med dine holdkammerater kan dele dine mål og detaljer med os. Vi uddeler og giver præmier til de bedste under hele turneringen. Følg med på vores Facebook og Instagram. 
 
SponsorBar